Anasayfa
English
İletişim
Hızlı Erişim
Akademik Takvim
Anketler
Bilgi Edinme
Bilgi Paketi
Diş Hekimliği Fakültesi Randevu
Etkinlik Talep Formu
NOHU Login
NUBulut
Öğrenci e-posta
Personel e-posta
Telefon Rehberi
Uzaktan Eğitim Sistemi
Yemek Menü
Yemekhane Sanal Pos
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Bilgi Paketi
Kurum Hakkında Bilgi
Üniversite Senatosu ve Yönetim Kurulu
Organizasyon Şeması
Akademik Takvim
Genel Bilgi
Genel Giriş Koşulları
Genel Kayıt Prosedürleri
Kurallar ve Yönetmelikler
Önceki Dönemlerin Tanınması
Diploma Eki
Akademik Danışmanlık Düzenlemeleri
AKTS Kredi Dağılımı
İsim ve Adres Bilgileri
Derece Programları
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans
Doktora
Course Catalogue For Exchange Students
Öğrenciler için Genel Bilgiler
Yaşam Giderleri
Barınma Olanakları
Beslenme Olanakları
Sağlık Hizmetleri
Sigorta
Öğrenme Olanakları
Kültürel ve sosyal Faaliyetler
Sportif ve Boş Zaman Faaliyetleri
Öğrenci Kulüpleri
Uluslararası Programlar
Dil Politikası ve Kurslar
Staj
Burs Olanakları
Engelli Öğrenci Olanakları
Öğrenci İşleri
Değişim Öğrencileri için Pratik Bilgiler
Niğde'de Yaşam
HUT3046 / HYGIENE AND SECURITY OF ANIMAL PRODUCTS
DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ
Hafta
Konular
Öğrenme Kaynakları
1
Hayvansal ürünlerin bozulmasına neden olan mikrobiyolojik, kimyasal ve biyokimyasal faktörler.
[1] Sayfa 5-17
2
Hayvansal ürünlerin bozulmasını kontrol eden teknikler.
[1] Sayfa 21-36
3
Başlıca hayvansal ürün gruplarında bozulmaya neden olan mikroorganizmalar.
[1] Sayfa 48-150
4
Başlıca hayvansal ürün gruplarında bozulmaya neden olan mikroorganizmalar
[1] Sayfa 48-150
5
Gıda çalışanları için kişisel hijyenin önemi; mutfak ve araç gerecin sanitasyonu.
[1] Sayfa 162-214
6
Çalışanlar için kişisel hijyenin önemi; mutfak ve araç gerecin sanitasyonu
[1] Sayfa 162-214
7
Arasınav
8
Hayvansal ürünlerin satın alımı, işlenmesi, taşınması ve depolanmasına ilişkin gereklilikler ve hijyen
[1] Sayfa 274-312
9
Sürdürülebilir hayvansal ürün güvenliği tehlikelerinin tanımlanması
[2] Sayfa 12-36
10
Yiyecek içecek işletmelerinde kritik kontrol noktalarının belirlenmesi
[2] Sayfa 40-67
11
Etkili iş akım tablolarının hazırlanması ve kayıt tutma prosedürleri
[2] Sayfa 71-98
12
ISO 22000:2005 yönetim sistemi standardının irdelenmesi
[2] Sayfa 1110-152
13
ISO 22000:2005 yönetim sistemi standardının irdelenmesi
[2] Sayfa 110-152
14
HACCP sistemi
[2] Sayfa 154-167
Loading…