HUT4017 / INDUSTRIAL PRODUCTION OF POULTRY MEAT

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1 
2 
3 
4 
5               
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

HUT4017 / INDUSTRIAL PRODUCTION OF POULTRY MEAT
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1piliç eti fiziksel ve kimyasal özellikleri hakkında bilgi sahibi olur.
2Etlik piliçlerde büyüme ve verim ile ilgili performans kriterleri bilinir
3Ön kesim, kesim ve kesim sonrası işlemler hakkında bilgi sahibi olunur
4Karkas kalitesi ve karkas kalitesini etkileyen faktörler öğrenilir