HUT4017 / INDUSTRIAL PRODUCTION OF POULTRY MEAT

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
15455           
25544           
35545           
45555           
55555           
65555           
75555           
85554           
95555           
105555           
115555           
125555           
135555           
145555           
155555           
165555           
175555           
185555           
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

HUT4017 / INDUSTRIAL PRODUCTION OF POULTRY MEAT
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1piliç eti fiziksel ve kimyasal özellikleri hakkında bilgi sahibi olur.
2Etlik piliçlerde büyüme ve verim ile ilgili performans kriterleri bilinir
3Ön kesim, kesim ve kesim sonrası işlemler hakkında bilgi sahibi olunur
4Karkas kalitesi ve karkas kalitesini etkileyen faktörler öğrenilir