1 | Giriş, sürdürülebilir kümes hayvancılığında mevcut problemler | [1] s 1-36 |
2 | Türkiye ve dünyada piliç eti sektörünün karşılaştırılması | [4] s 1-28 |
3 | Kümes hayvanları biyolojisi, sınıflandırılması | [5] s 1-18 |
4 | Kas metabolizması ve kümes hayvanları eti kalitesi. Kas Fiber Tipi ve Et Kalitesi | [6] s 82-86; [7] s 219-229 |
5 | Piliç etinin fiziksel ve kimyasal özellikleri | [1] s 150; [5] s 451-465 |
6 | Mezbaha ve tesis gereksinimleri | [5] s 69-78 |
7 | Kesim işlemleri ve ekipmanları | [5] s 79- 100 |
8 | Kesim öncesi uygulanan işlemler ve karkas kalitesine etkileri | [1] s 281; [5] s 45-67 |
9 | Kesim sonrası uygulanan işlemler ve karkas kalitesine etkileri | [2] s 281-289 |
10 | Kümes hayvanları karkasının değerlendirilmesi ve kesimi | [5] s 101-106; [3] s 1-52 |
11 | Helal bakış açısıyla gıda üretimi | [5] s 183-215 |
12 | Çiğ kanatlı etinin besin içeriği ve kimyasal kompozisyonu | [5] s 467-489 |
13 | Sanitasyon ve güvenlik | [5] s 631- 772 |
14 | Koruma: soğutma ve dondurma | [5] s 217-418 |