HUT6138 / SU ÜRÜNLERİNDE KATKI MADDELERİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
15              
2               
3  4            
4               
5               
6    5          
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19     4         
20               
21               
22      4        
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

HUT6138 / SU ÜRÜNLERİNDE KATKI MADDELERİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Su ürünlerinde kullanılan katkı maddelerinin sınıflanması ve tanımlanmasını anlar
2Katkı maddelerinin faydalarını ve dezavantajlarını hakkında bilgi sahibi olunur
3Su ürünleri için en uygun gıda katkı maddesini seçer
4Katkı maddeleri ile ilgili ulusal/uluslararası mevzuatı ve güvenilirliklerini anlar