1 | Su ürünlerinde kullanılan katkı maddelerinin tanımı | [1] – s. 1-8 |
2 | Su ürünlerinde kullanılan katkı maddelerinin önemi | [1] – s. 14-22, [2] – s. 25-32 |
3 | Kullanılan katkı maddelerinin özellikleri | [1] – s. 41-48 |
4 | Koruyucu katkı maddeleri | [1] – s. 51-62 |
5 | Renklendiriciler | [2] – s. 37-42 |
6 | Antioksidanlar | [2] – s. 47-52 |
7 | Tatlandırıcılar ve emülgatörler | [2] – s. 53-62 |
8 | Ara sınav | |
9 | Antimikrobiyaller | [1] – s. 67-72 |
10 | Kalıntı ve kontaminant durumları ve değerlendirmesi | [1] – s. 84-92, [2] – s. 75-82 |
11 | Gıdalarda bulunan diğer doğal toksik bileşikler | [1] – s. 104-112 |
12 | Gıda Tüzüğü 1 | [2] – s. 114-122 |
13 | Gıda Tüzüğü 2 | [2] – s. 125-132 |
14 | Final sınavı | |