HUT7104 / BROYLER KARKAS KALİTESİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
14545           
25554           
35555           
45455           
54545           
65455           
75455           
85545           
94545           
105554           
115455           
125555           
135454           
145454           
154544           
165554           
174555           
184554           
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

HUT7104 / BROYLER KARKAS KALİTESİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Piliç etinin fiziksel, kimyasal özellikleri konusunda bilgi sahibi olur.
2Etlik piliçlerde büyüme ve verim ile ilgili performans ölçütlerini bilir
3Kesim öncesi uygulanan(yakalama, taşıma, asma, bayıltma), kesim ve kesim sonrası yapılan işlemler(tüy yolma, iç çıkarma) hakkında bilgi sahibi olur.
4Karkas kalitesini etkileyen kusurları ve nedenlerini öğrenir