HUT7106 / KÜÇÜKBAŞLARDA KARKAS DEĞERLENDİRME

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Et üretiminde fiziksel unsurlar[1] s 5-20
2Et üretiminde çevresel unsurlar[1] s 20-30
3Yeşil üretim[1] s 30-45
4Çiftlikten masaya üretim[1] s 45-55
5Et kalitesi[1] s 55-65
6Et kalitesi[1] s 65-75
7Et kalitesine etki eden faktörler[1] s 75-90; [2] s 25-35
8Vücut kondisyon skoru[1] s 90-105; [2] s 45-55
9Üretim yöntemi[1] s 105-125
10Karkas değerlendirme[1] s 125-135
11Karkas parçalama [1] s 135-155
12Karkas parçalama[1] s 155-170
13Etin histolojisi [1] s 170-180
14Kırmızı et pazarlama yöntemleri[1] s 180-190; [2] s 55-68