1 | Yiyecek içecek işletmelerinin sınıflandırılması ve örgütlenmesi | |
2 | Servis personelinin görev tanımları | |
3 | Yiyecek içecek işletmelerinde kullanılan araç ve gereçler | |
4 | Serviste kullanılan malzemeler | |
5 | Yiyecek içecek işletmelerinde önhazırlık | |
6 | Kuver çeşitleri ve kuverin hazırlanması | |
7 | Servis çeşitleri | |
8 | Kahvaltı çeşitleri ve kahvaltı servisi | |
9 | Yiyecek içecek işletmelerinde hijyen | |
10 | Barın tanımı,tarihsel gelişimi ve kavramlar | |
11 | Konaklama işletmelerinde barın yeri ve önemi | |
12 | Bira ve şarabın üretimi ve servisleri | |
13 | Şarapların sınıflandırılması ve şarap servisi | |
14 | Sürdürülebilirlik ve gıda problemi,yiyecek ve tarım,alternatif beslenme ve menü hazırlama teknikleri. | |