NTO2014 / YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 2

Dersin Öğrenme Çıktıları

 
Kazandırılacak Bilgi Ve Beceriler 
1Yiyecek içecek işletmelerinin örgüt yapısını bilecek
2Servis usullerini açıklayıp uygulayabilecek
3Kuver çeşitlerini ve kuver açmanın kurallarını açıklayıp uygulayabilecek
4Alkollü içecekler ve servisi ile ilgili uluslararası terimleri öğrenip örnek verebilecek
5Bira ve şarabın üretim ve servisi ile ilgili hususları bilip açıklayabilecek
6Barda çalışırken dikkat edilmesi gereken kuralları açıklayabilecek
7Kokteyl terminolojisini bilip kokteyl yapma konusunda bilgi ve beceri sahibi olabilecek
8Sürdürülebilirlik ve gıda problemi,alternatif beslenme ve menü hazırlama konusunda bilgilidir.