NTO2014 / YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 2
 
ÖĞRENME KAYNAKLARI (KİTAP VE DİĞER MATERYALLER) 
1DENİZER Dündar,Konaklama İşletmelerinde Yiyecek İçecek Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankara
2DENİZER Dündar,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Anadolu Üniversitesi,Açık Öğretim Fakültesi Yayını
3KOÇAK Nilüfer,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankara,2016
4TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015
5ŞENGÜL Serkan,Yiyecek İçecek Servisi,Detay Yayıncılık,2020