NTO2020 / ZİYAFET SERVİSİ YÖNETİMİ

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Ziyafet anlaşmalarının nasıl yapıldığı konusunda bilgi sahibi olmalarını sağlamak
2Ziyafet öncesi hazırlıklar çalışmalarını öğrenmelerini sağlamak
3Ziyafet servisinin nasıl yapıldığını göstermek
4Outside catering organizasyonunun yapılış aşamalarını öğretmek
5Müzik, eğlence aktiviteleri ile ziyafet organizasyonu konusunda bilgi sahibi olmalarını sağlamak
6Ziyafet analizinin nasıl yapıldığını öğrenmelerini sağlamak
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Meslek Bilgisi Dersleri
Uzmanlık/Alan Bilgisi Dersi