1 | Ziyafet Servisi Tanımı | |
2 | Otel İşletmelerinde Ziyafet Organizasyon Yapısı | |
3 | Otel İşletmelerinde Ziyafet Organizasyonu İş Tanımları | |
4 | Ziyafet Sözleşmesi Hazırlanırken Dikkat Edilecek Hususlar | |
5 | Otel İşletmelerinde Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi | |
6 | Ziyafet Çeşitleri | |
7 | Ziyafet Öncesi Yapılan Hazırlıklar: Menü Kartı ve İsimliklerinin Yerleştirilmesi | |
8 | Ziyafet Öncesi Yapılan Hazırlıklar: Çiçek ve Şamdanların Yerleştirilmesi, Posta Dağıtımı | |
9 | Ziyafet Menüleri | |
10 | Ziyafet Organizasyonlarında Bütçe | |
11 | Ziyafetin Gerçekleştirilmesi | |
12 | Ziyafet sonrası yapılan işlemler | |
13 | Ziyafet Analizi | |
14 | Yiyecek içecek sektöründe hizmet kalitesinin sürdürülebilirliği. | |