NTO2020 / ZİYAFET SERVİSİ YÖNETİMİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1 Ziyafet Servisi Tanımı 
2Otel İşletmelerinde Ziyafet Organizasyon Yapısı 
3Otel İşletmelerinde Ziyafet Organizasyonu İş Tanımları 
4Ziyafet Sözleşmesi Hazırlanırken Dikkat Edilecek Hususlar 
5Otel İşletmelerinde Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi 
6 Ziyafet Çeşitleri 
7Ziyafet Öncesi Yapılan Hazırlıklar: Menü Kartı ve İsimliklerinin Yerleştirilmesi 
8Ziyafet Öncesi Yapılan Hazırlıklar: Çiçek ve Şamdanların Yerleştirilmesi, Posta Dağıtımı 
9 Ziyafet Menüleri 
10 Ziyafet Organizasyonlarında Bütçe 
11Ziyafetin Gerçekleştirilmesi 
12Ziyafet sonrası yapılan işlemler  
13Ziyafet Analizi 
14Yiyecek içecek sektöründe hizmet kalitesinin sürdürülebilirliği.