NTO2021 / GIDA PERSONEL HİJYENİ

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1 Hijyen ve sanitasyon kavramlarını öğrenme
2 Gıda güvenliği ile alakalı kalite yönetim sistemlerinin temellerini öğrenme
3Gıdalarda bozulma nedenlerini ve süreçlerini öğrenme
4 Gıda güvenliği ve personel hijyeni kavramları konusunda bilgi sahibi olma
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Uzmanlık/Alan Bilgisi Dersi