NTO2021 / GIDA PERSONEL HİJYENİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1              
2              
3              
4              
5              
6              
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

NTO2021 / GIDA PERSONEL HİJYENİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Hijyen ve sanitasyonun tanımını yaparak temel kavramları açıklar.
2Gıda hijyeninin tanımını yaparak temel kavramlarını açıklar.
3Personel hijyeninin tanımını yaparak temel kavramlarını açıklar.
4Besinlerin bozulma nedenlerini açıklar/sıralar.
5Gıda güvenliği sistemlerini açıklar
6Sürdürülebilir kalkınma hedeflerine yönelik proje hazırlar.