NTO2026 / PİŞİRME YÖNTEMLERİ II

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1pişirme teknikleri hakkında deneyim kazanmak
2pişirme teorileri hakkında deneyim kazanmak
3yiyeceklerde ön hazırlık hakkında deneyim kazanmak
4aperatif ürünlerin pişirme teknikleri hakkında bilgi sahibi olmak
5Pişirmede kullanılacak ocaklar hakkında bilgi sahibi olmak
6Sürdürülebilir gıdalar ve gıda kalkınması hakkında bilgi sahibi olmak
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Sosyal Bilimler