SHU2024 / İKRAM VE SERVİS TEKNİKLERİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1              
2              
3              
4              
5              
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

SHU2024 / İKRAM VE SERVİS TEKNİKLERİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Yiyecek içecek işletmeleri ve sınıflandırılmaları konusunda bilgi sahibi olabilir.
2Yiyecek içecek hizmeti sağlayan işletmelerde yönetim süreci hakkında bilgi sahibi olabilir
3İkram malzemesinin teslimatı, yüklenmesi ve korunması açısından önemli hususları değerlendirme ve süreci yönetme becerisi kazanabilir
4İkram servisinde dikkat edilmesi gereken hijyen ve sunum usulleri hakkında farkındalık geliştirebilir
5Günün saatleri, gidilen destinasyonlar , uçuş safhaları,uçuş süresi,sınıf farklılıkları ve yolcu ihtiyacı gibi faktörleri birlikte analiz eder, buna göre servis şekline ve zamanına karar verebilir