1 | Yiyecek İçecek İşletmeleri Yönetiminin Kapsamı ve Önemi | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
2 | Yiyecek İçecek işletmelerinin Yönetsel Fonksiyonları | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
3 | Yiyecek İçecek işletmelerinin Yönetsel Fonksiyonları | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
4 | Yiyecek içecek İşletmelerinin Sınıflandırılması | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
5 | Yiyecek İçecek İşletmelerinde Üretim Süreci, Hazırlık ve Hijyen Kuralları | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
6 | Uluslararası Yiyecek İçecek Terimleri | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
7 | Uçakta İkram ve Servis | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
8 | Uçakta İkram ve Servis | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
9 | Uçakta İkram ve Servis Öncesi Hazırlıklar | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
10 | Yiyecek İçecek Servisi Kuralları | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
11 | İkram ve Servis Kalitesinin Yükseltilmesi | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
12 | Servis Çeşitleri ve Özel Yemek Talebinde Bulunan Yolculara Verilecek İkram Hizmetleri | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
13 | Yiyecek İçecek Endüstrisinde Yeni Trendler | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
14 | Yiyecek İçecek Endüstrisinde Yeni Trendler ve Dönemin Değerlendirilmesi | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |