SHU2024 / İKRAM VE SERVİS TEKNİKLERİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Yiyecek İçecek İşletmeleri Yönetiminin Kapsamı ve ÖnemiYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK
2Yiyecek İçecek işletmelerinin Yönetsel FonksiyonlarıYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK
3Yiyecek İçecek işletmelerinin Yönetsel FonksiyonlarıYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK
4Yiyecek içecek İşletmelerinin SınıflandırılmasıYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK
5Yiyecek İçecek İşletmelerinde Üretim Süreci, Hazırlık ve Hijyen KurallarıYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK
6Uluslararası Yiyecek İçecek TerimleriYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK
7Uçakta İkram ve ServisYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK
8Uçakta İkram ve ServisYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK
9Uçakta İkram ve Servis Öncesi HazırlıklarYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK
10Yiyecek İçecek Servisi KurallarıYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK
11İkram ve Servis Kalitesinin YükseltilmesiYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK
12Servis Çeşitleri ve Özel Yemek Talebinde Bulunan Yolculara Verilecek İkram HizmetleriYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK
13Yiyecek İçecek Endüstrisinde Yeni TrendlerYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK
14Yiyecek İçecek Endüstrisinde Yeni Trendler ve Dönemin Değerlendirilmesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK