SHU2024 / İKRAM VE SERVİS TEKNİKLERİ

Dersin Öğrenme Çıktıları

 
Kazandırılacak Bilgi Ve Beceriler 
1Yiyecek içecek işletmeleri ve sınıflandırılmaları konusunda bilgi sahibi olabilir.
2Yiyecek içecek hizmeti sağlayan işletmelerde yönetim süreci hakkında bilgi sahibi olabilir
3İkram malzemesinin teslimatı, yüklenmesi ve korunması açısından önemli hususları değerlendirme ve süreci yönetme becerisi kazanabilir
4İkram servisinde dikkat edilmesi gereken hijyen ve sunum usulleri hakkında farkındalık geliştirebilir
5Günün saatleri, gidilen destinasyonlar , uçuş safhaları,uçuş süresi,sınıf farklılıkları ve yolcu ihtiyacı gibi faktörleri birlikte analiz eder, buna göre servis şekline ve zamanına karar verebilir