1 | Çiğ Sütün Bileşimi ve Fizikokimyasal Özellikleri | 1, 2 |
2 | İçme Sütü Üretim Prosesi | 1. |
3 | Yoğurt Üretim Prosesi ve Peynir Üretim Prosesi | 1. |
4 | Tereyağı Üretim Prosesi ve Dondurma Üretim Prosesi | 1. |
5 | Yöresel ve Bölgesel Süt İşletmelerinin Yer Seçimi | 1. |
6 | Ana Bina ve Üretime Yardımcı Tesislerde Kullanılacak Malzemeler ve Özellikleri | 1. |
7 | Buhar Üretim Servisinin Düzenlenmesi+ Soğutma Servisinin Düzenlenmesi | 1. |
8 | Soğutma Servisinin Düzenlenmesi+Temizleme ve Atık Su Servisinin Düzenlenmesi | 1. |
9 | Süt Alım Yerinin Belirlenmesi+Pastörizasyon Ünitesinin Yerinin Belirlenmesi | 1. |
10 | İmalat Yerlerinin Belirlenmesi+ Dinlendirme ve Olgunlaştırma Yerlerinin Belirlenmesi | 1. |
11 | Ambalajlama Yerinin Belirlenmesi+ Soğuk Hava Depolarının Yerlerinin Belirlenmesi+Yardımcı Tesislerin Yerlerinin Belirlenmesi | 1. |
12 | Yardımcı Tesislerin Yerlerinin Belirlenmesi+ Laboratuarın Yerlerinin Belirlenmesi | 1. |
13 | Çiğ Sütün İşletmeye Getirilmesi ve Sütün Fiyatlandırması | 1. |
14 | Çevre Dostu Süt İşletmelerinin Kuruluşunda Sürdürülebilirlik Çalışmaları | 1. |