SUT1012 / ÇİĞ SÜT ANALİZLERİ

Kaynaklar

 
KAYNAK KİTAPLAR 
1Çelik, C. Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Elazığ, 1995.
2Oysun, G. Süt ve Ürünlerinde Analiz Yöntemleri, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi, İzmir, 1996.
3Kurt, A., Çakmakçı, S., Çağlar, A. Süt ve Mamülleri Muayene ve Analiz Metodları Rehberi, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Erzurum, 1996.
4Tekinşen, C., Atasever, M., Keleş, A., Tekinşen, K.K., Süt, Yoğurt, Tereyağı, Peynir üretim Kontrol, Selçuk Üniversitesi, Konya, 2002.
5Metin, M., Süt Teknolojisi: Sütün bileşimi ve işlenmesi. 11. bs. İzmir: Ege Üniversitesi Basımevi, 2012.