1 | Çelik, C. Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Elazığ, 1995. |
2 | Oysun, G. Süt ve Ürünlerinde Analiz Yöntemleri, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi, İzmir, 1996. |
3 | Kurt, A., Çakmakçı, S., Çağlar, A. Süt ve Mamülleri Muayene ve Analiz Metodları Rehberi, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Erzurum, 1996. |
4 | Tekinşen, C., Atasever, M., Keleş, A., Tekinşen, K.K., Süt, Yoğurt, Tereyağı, Peynir üretim Kontrol, Selçuk Üniversitesi, Konya, 2002. |
5 | Metin, M., Süt Teknolojisi: Sütün bileşimi ve işlenmesi. 11. bs. İzmir: Ege Üniversitesi Basımevi, 2012. |