1 | Çiğ sütten fiziksel ve kimyasal analizler için numune alma ile ilgili kavramları öğrenir |
2 | Tekniğine uygun olarak çiğ sütten mikrobiyolojik analizler için numune alır |
3 | Çiğ sütlerde duyusal analiz yapabilir |
4 | Sütte koruyucu ve nötralize edici madde tespitini yapar |
5 | Çiğ sütün kirlilik testini yapabilir |
6 | Sütte antibiyotik ve inhibitör madde analizi yapabilir |
7 | Çiğ sütte asitlik tayini yapabilir |
8 | Çiğ sütte yoğunluk tayini yapabilir |
9 | Çiğ sütte kuru madde tayini yapabilir. |
10 | Çiğ sütte yağ tayini yapabilir |
11 | Sütte özgül ağırlık tayini yapabilir |
12 | Sütte protein tayini yapabilir |
13 | Sütlerde homojenizasyon kontrolü yapabilir |
14 | Sütlerde ısıl işlem kontrollerini yapabilir |