1 | Toplu beslenmenin tanımı ve önemi, yeterli ve dengeli beslenmede menü planlamanın önemi, menü çeşitleri | |
2 | Menü planlamada göz önünde bulundurulması gereken etmenler | |
3 | Menü modeli geliştirme aşamaları ve ilkeleri | |
4 | Okul öncesi dönem çocuklara yönelik menü planlama ilkeleri | |
5 | Okul dönemi çocuklara yönelik menü planlama ilkeleri | |
6 | Kreş, anaokulu ve tam gün eğitim veren okul menülerinin değerlendirilmesi ve menü planlama uygulaması | |
7 | ARA SINAV | |
8 | Huzurevlerine yönelik menü planlama ilkeleri | |
9 | İşçilere yönelik menü planlama ilkeleri | |
10 | Huzurevleri ve çeşitli iş kollarında çalışan işçiler için hazırlanan menülerinin değerlendirilmesi ve menü planlama uygulaması | |
11 | Sporculara yönelik menü planlama ilkeleri | |
12 | Vejetaryen ve çeşitli beslenme alışkanlıklarına yönelik menü planlama ilkeleri | |
13 | Sporcular, vejetaryenler için hazırlanan menülerin değerlendirilmesi ve menü planlama uygulaması menüleri planlama ilkeleri | |
14 | Diyet menüleri planlama ilkeleri, hastaneler için menü planlama uygulaması | |
15 | GENEL SINAV | |