Yrd. Doç. Dr. Fulden KARADAL
Kayseri İlinde Satışa Sunulan Manda Yoğurtlarının Mikrobiyolojik Kalitesi.
Nurhan Ertaş, Serhat Al, Fulden Karadal, Zafer Gönülalan, 2014
Ulusal Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler Endeks:Endekste taranmıyor | Cilt:40 | Sayı:1 | DOI: | ISSN:
The Presence of S. Aureus and Staphylococcal Enterotoxins in Some Meat Products Sold in Kayseri City
Nurhan Ertaş, Serhat Al, Fulden Karadal, Zafer Gönülalan, 2013
Bildiri Bildiri Türü:Poster | Cilt: | Sayı:
İşlenmiş Kanatlı Ürünlerinde E. Coli O157: H7 Verotoksinleri ve Salmonella spp. Varlığı
Fulden Karadal, Nurhan Ertaş, Harun Hızlısoy, Seçil Abay, Serhat Al, 2013
Bildiri Bildiri Türü:Özet bildiri | Cilt: | Sayı:
Kayseri’de Üretilen Hayvansal Gıdalarda E. Coli O157: H7 Varlığının İmmunomagnetik Separasyon ve Multipleks PCR ile Belirlenmesi
Nurhan Ertaş, Zafer Gönülalan, Yeliz Yıldırım, Fulden Kardal, Serhat Al, Seçil Abay, 2013
Bildiri Bildiri Türü:Poster | Cilt: | Sayı:
Propolis, Arı sütü, Polen ve Çeşitli Bal Örneklerinin Antioksidan Aktivitelerinin Karşılaştırılması.
Fulden Karadal, Nurhan Ertaş, İlhan Tatyüz, Serhat Al, 2013
Bildiri Bildiri Türü:Poster | Cilt: | Sayı:
Listeria monocytogenes Serotipleri Arasındaki Virulans Farklılıkları.
Fulden Karadal, Yeliz Yıldırım, 2013
Bildiri Bildiri Türü:Poster | Cilt: | Sayı:
Kayseri Bölgesi Kuyu Sularındaki Nitrat ve Nitrit Düzeyleri.
Nurhan Ertaş, Zafer Gönülalan, Yeliz Yıldırım, Serhat Al, Fulden Karadal, 2013
Ulusal Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler Endeks:Endekste taranmıyor | Cilt:10 | Sayı:1 | DOI: | ISSN:
The prevalence of Escherichia coli O157: H7 and their verotoxins and Salmonella spp. in the processed poultry products.
Fulden Karadal, Nurhan Ertaş, Harun Hızlısoy, Seçil Abay, Serhat Al, 2013
Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler Endeks:SSCI | Cilt:33 | Sayı: | DOI: | ISSN:
Detection of Escherichia coli O157:H7 by using IMS and mPCR in Turkish foods of animal origin
Zafer Gonulalan, Yeliz Yildirim, Fulden Karadal, Serhat Al Secil Abay, 2013
Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler Endeks:SSCI | Cilt:57 | Sayı: | DOI: | ISSN:
Balın Kalite Nitelikleri Beslenme ve Sağlık Açısından Önemi.
Fulden Karadal, Yeliz Yıldırım, 2013
Ulusal Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler Endeks:Endekste taranmıyor | Cilt:9 | Sayı:3 | DOI: | ISSN:
Hayvansal Gıdalarda Escherichia coli O157:H7’nin Önemi.
Nurhan Ertaş, Yeliz Yıldırım, Fulden Karadal, Serhat Al, 2013
Ulusal Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler Endeks:Endekste taranmıyor | Cilt:10 | Sayı:1 | DOI: | ISSN:
Detection of Escherichia coli O157:H7 by using IMS and mPCR in Turkish foods of animal origin.
Nurhan Ertaş, Zafer Gönülalan, Yeliz Yıldırım, Fulden Karadal, Serhat Al, Seçil Abay, 2013
Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler Endeks:SSCI | Cilt:57 | Sayı: | DOI: | ISSN:
The prevalence of Escherichia coli O157: H7 and their verotoxins and Salmonella spp. in the processed poultry products.
Nurhan Ertas, Harun Hizlisoy, Secil Abay, Serhat Al, 2013
Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler Endeks:SSCI | Cilt:33 | Sayı: | DOI: | ISSN:
The Quiality Parameters and Nutritional and Health Effect of Honey
Fulden Karadal, Yelliz Yıldırım, 2012
Bildiri Bildiri Türü:Poster | Cilt: | Sayı:
A survey of concentration of aflatoxin M1 in dairy products marketed in Turkey.
Nurhan Ertaş, Zafer Gönülalan, Yeliz Yıldırım, Fulden Karadal, 2011
Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler Endeks:SSCI | Cilt:22 | Sayı:12 | DOI: | ISSN:
A survey of concentration of aflatoxin M1 in dairy products marketed in Turkey
Zafer Gonulalan, Yeliz Yildirim, Fulden Karadal, 2011
Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler Endeks:SSCI | Cilt:22 | Sayı:12 | DOI: | ISSN: