Publications

Yrd. Doç. Dr. Fulden KARADAL

Kayseri İlinde Satışa Sunulan Manda Yoğurtlarının Mikrobiyolojik Kalitesi.

Nurhan Ertaş, Serhat Al, Fulden Karadal, Zafer Gönülalan, 2014

Ulusal Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler Endeks:Endekste taranmıyor | Cilt:40 | Sayı:1 | DOI: | ISSN:

 

The Presence of S. Aureus and Staphylococcal Enterotoxins in Some Meat Products Sold in Kayseri City

Nurhan Ertaş, Serhat Al, Fulden Karadal, Zafer Gönülalan, 2013

Bildiri Bildiri Türü:Poster | Cilt: | Sayı:

 

İşlenmiş Kanatlı Ürünlerinde E. Coli O157: H7 Verotoksinleri ve Salmonella spp. Varlığı

Fulden Karadal, Nurhan Ertaş, Harun Hızlısoy, Seçil Abay, Serhat Al, 2013

Bildiri Bildiri Türü:Özet bildiri | Cilt: | Sayı:

 

Kayseri’de Üretilen Hayvansal Gıdalarda E. Coli O157: H7 Varlığının İmmunomagnetik Separasyon ve Multipleks PCR ile Belirlenmesi

Nurhan Ertaş, Zafer Gönülalan, Yeliz Yıldırım, Fulden Kardal, Serhat Al, Seçil Abay, 2013

Bildiri Bildiri Türü:Poster | Cilt: | Sayı:

 

Propolis, Arı sütü, Polen ve Çeşitli Bal Örneklerinin Antioksidan Aktivitelerinin Karşılaştırılması.

Fulden Karadal, Nurhan Ertaş, İlhan Tatyüz, Serhat Al, 2013

Bildiri Bildiri Türü:Poster | Cilt: | Sayı:

 

Listeria monocytogenes Serotipleri Arasındaki Virulans Farklılıkları.

Fulden Karadal, Yeliz Yıldırım, 2013

Bildiri Bildiri Türü:Poster | Cilt: | Sayı:

 

Kayseri Bölgesi Kuyu Sularındaki Nitrat ve Nitrit Düzeyleri.

Nurhan Ertaş, Zafer Gönülalan, Yeliz Yıldırım, Serhat Al, Fulden Karadal, 2013

Ulusal Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler Endeks:Endekste taranmıyor | Cilt:10 | Sayı:1 | DOI: | ISSN:


The prevalence of Escherichia coli O157: H7 and their verotoxins and Salmonella spp. in the processed poultry products.

Fulden Karadal, Nurhan Ertaş, Harun Hızlısoy, Seçil Abay, Serhat Al, 2013

Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler Endeks:SSCI | Cilt:33 | Sayı: | DOI: | ISSN:

 

Detection of Escherichia coli O157:H7 by using IMS and mPCR in Turkish foods of animal origin

Zafer Gonulalan, Yeliz Yildirim, Fulden Karadal, Serhat Al Secil Abay, 2013

Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler Endeks:SSCI | Cilt:57 | Sayı: | DOI: | ISSN:

 

Balın Kalite Nitelikleri Beslenme ve Sağlık Açısından Önemi.

Fulden Karadal, Yeliz Yıldırım, 2013

Ulusal Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler Endeks:Endekste taranmıyor | Cilt:9 | Sayı:3 | DOI: | ISSN:

 

Hayvansal Gıdalarda Escherichia coli O157:H7’nin Önemi.

Nurhan Ertaş, Yeliz Yıldırım, Fulden Karadal, Serhat Al, 2013

Ulusal Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler Endeks:Endekste taranmıyor | Cilt:10 | Sayı:1 | DOI: | ISSN:

 

Detection of Escherichia coli O157:H7 by using IMS and mPCR in Turkish foods of animal origin.

Nurhan Ertaş, Zafer Gönülalan, Yeliz Yıldırım, Fulden Karadal, Serhat Al, Seçil Abay, 2013

Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler Endeks:SSCI | Cilt:57 | Sayı: | DOI: | ISSN:

 

The prevalence of Escherichia coli O157: H7 and their verotoxins and Salmonella spp. in the processed poultry products.

Nurhan Ertas, Harun Hizlisoy, Secil Abay, Serhat Al, 2013

Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler Endeks:SSCI | Cilt:33 | Sayı: | DOI: | ISSN:

 

The Quiality Parameters and Nutritional and Health Effect of Honey

Fulden Karadal, Yelliz Yıldırım, 2012

Bildiri Bildiri Türü:Poster | Cilt: | Sayı:

 

A survey of concentration of aflatoxin M1 in dairy products marketed in Turkey.

Nurhan Ertaş, Zafer Gönülalan, Yeliz Yıldırım, Fulden Karadal, 2011

Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler Endeks:SSCI | Cilt:22 | Sayı:12 | DOI: | ISSN:

 

A survey of concentration of aflatoxin M1 in dairy products marketed in Turkey

Zafer Gonulalan, Yeliz Yildirim, Fulden Karadal, 2011

Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler Endeks:SSCI | Cilt:22 | Sayı:12 | DOI: | ISSN:

Latest Update:05.12.2016