BÖTE TEZLİ YL SEMİNER DERSİ VE TEZ ÖNERİLERİ HK. DUYURU

Seminer Hakkında:

• 2023-2024 eğitim-öğretim yılı Güz döneminde Seminer Dersi kapsamında sunum yapmaya hazır olan öğrenciler, danışmanlarından onay alarak sunum tarihleri planlamasında yer alabilmek için 04.01.2024 tarihine kadar bu linkten kayıt oluşturmalıdır.
  • Seminer dersinden başarılı olabilmek için sunum yapmak isteyen öğrenciler enstitü seminer kurallarına uygun bir şekilde hazırlık yapmalıdır.
  • Öğrencilerin başvuru linkinden kayıt oluşturmadan önce danışmanlar tarafından onaylanmış bir Word dokümanı ve bir PPT sunum dosyası hazır olmalıdır. https://www.ohu.edu.tr/egitimbilimlerienstitusu/sayfa/tez-seminer-yazim-kilavuzu
  • Hazırlanan seminer programı, Anabilim/Bilim Dalı başkanlığınca ilan edilerek dinleyicilere açık olarak gerçekleştirilecektir.
  • Seminer sunumları 10.01.2024 Çarşamba günü 207 nolu bilgisayar laboratuvarında yapılacaktır.
  • 4 Ocak tarihine kadar yapılan başvurulara göre öğrencilerin sunum saatleri belirlenecek, bölüm web sayfasından duyurulacaktır.

Tez Önerileri Hakkında:

• DİKKAT!!!
  • Tüm öğrencilerin öğrencilik haklarına devam edebilmeleri için 2 yıl (4 dönem) içerisinde seminer sunumlarından başarılı olmaları ve tez önerilerini vermiş olmaları gerekmektedir. Aksi halde öğrencilerimizin enstitü tarafından üniversite ile ilişikleri kesilecektir. Ana bilim dalımıza 2023 yılı güz dönemi öncesinde kayıt olmuş tüm öğrencilerimizin tez yazımı için 1 yıl (2 dönem) daha öğrencilik hakkı elde edebilmeleri için 10.01.2024 tarihinine kadar tez önerilerini vermiş olmaları yararlarına olacaktır.