Anasayfa
English
İletişim
Hızlı Erişim
Akademik Takvim
Anketler
Bilgi Edinme
Bilgi Paketi
Diş Hekimliği Fakültesi Randevu
Etkinlik Talep Formu
NOHU Login
NUBulut
Öğrenci e-posta
Personel e-posta
Telefon Rehberi
Uzaktan Eğitim Sistemi
Yemek Menü
Yemekhane Sanal Pos
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Gıda Mühendisliği
Mühendislik Fakültesi
Bölüm
Genel Bilgi
Bölüm Kurulu
Sayılarla Bölümümüz
Komisyonlar
Koordinatörlükler
Akademik Kadro
Araştırma
Projeler
Yayınlar
Laboratuvarlar
Anabilim Dalları
Gıda Bilimi
Gıda Teknolojisi
Öğrenci
Ders Programı
Formlar
Tez Yazım Kılavuzu
Dersler
Ders Planları
Kısa ders İçerikleri
Çift Anadal / Yandal Ders Paketi
Eğitim-Öğretim Planları
Yeterlilikler
Beceri ve Yetkinlikler
Eğitim Amaçları
Program Çıktıları
Hedefleri
Not Değerlendirme
GZFT Analizi
Program Çıktı Matrisleri
Kalite Çalışmaları
Değerlendirme Raporları
Gıda Mühendisliği
Manşetler
Gıda Mühendisliği Bölümü
17.12.2030
17.12.2015
Son Güncelleme Tarihi :
29.07.2022