Hemşireler Haftası Etkinliği


niversitemiz Zübeyde Hanım Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz tarafından, Niğde Merkezde 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası dolayısıyla açılan stantta vatandaşlarımıza ücretsiz olarak diyabet riski taraması ve beden kitle indeksi hesaplaması yapılarak, kanser taramaları hakkında da bilgi verildi.

Niğde Belediyesi önünde açılan standa Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ’de ziyarette bulunarak, diyabet riski taraması ve beden kitle indeksi hesaplaması yaptırdılar.

Burada açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, standın amacının hem halkı bilinçlendirmek hem de hemşireliğin sağlığı koruyucu, geliştirici, eğitimci ve danışmanlık rolünü vurgulamak olduğunu ifade ederek kendilerini yalnız bırakmayan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e teşekkür etti.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir de standın açılması dolayısıyla emeği geçenlere teşekkür ederek tüm akademisyen ve öğrencilerimize çalışmalarında kolaylıklar diledi.