BUT7114 / YAĞLI TOHUMLARDA KALİTE ÖZELLİKLERİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1              
2              
3               
4           
5               
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BUT7114 / YAĞLI TOHUMLARDA KALİTE ÖZELLİKLERİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1İnsan beslenmesinde yağların önemini açıklar.
2Yağlı tohumlar ve elde edilen bitkisel yağlarda kalite kriterlerini açıklar.
3Çevresel faktörler ile bitkisel yağ kalitesi arasında ilişki kurar.
4Yağ bitkilerinde kaliteyi arttırmak için uygulanması gereken kültürel yöntemleri bilir.