1 | Beslenmemizde yemeklik yağların önemi | 1,2,3 |
2 | Yağların kimyasal yapısı | 1,2,3 |
3 | Bitkisel yağ kaynakları ve yağlı tohumlar | 1,2,3 |
4 | Bitkisel yağlar ve özellikleri | 1,2,3 |
5 | Yağlı tohum ve yağların depolanması | 1,2,3 |
6 | Ham yağ elde etme yöntemleri | 1,2,3 |
7 | Yağlı tohumlarda kalite | 1,2,3 |
8 | Yağlı tohumlarda kaliteyi etkileyen genetik ve çevresel faktörler | 1,2,3 |
9 | Yağ kalitesinin korunması | 1,2,3 |
10 | Bitkisel yağlarda duyusal, fiziksel ve kimyasal kalite özellikleri | 1,2,3 |
11 | Yağ bitkilerinde verim ve kaliteyi artırıcı tarımsal uygulamalar ve sürdürülebilirlik | 1,2,3 |
12 | Yağ kalitesi ve insan sağlığı arasındaki ilişkiler | 1,2,3 |
13 | Yağ bitkilerinde araştırma projelerinden elde edilen sonuçlar | 1,2,3 |
14 | Genetik mühendisliği ile elde edilmiş GDO lu yağ bitkileri ve kalite | 1,2,3 |
| Loading… |
|