1 | Gıda mikrobiyolojisinin tanımı ve tarihi, gıdalarda mikrobiyal aktivite | 1,2,3,11 |
2 | Gıdalarda bulunan mikroorganizmaların sınıflandırılması, tipleri, rolü ve önemi | 1,2,3,11 |
3 | Gıdalarda bulunan mikroorganizmaların bulaşma kaynakları | 2,11 |
4 | Mikrobiyal gelişmeyi etkileyen faktörler: iç faktörler | 2,4,11 |
5 | Mikrobiyal gelişmeyi etkileyen faktörler: iç faktörler | 2,4,11 |
6 | Mikrobiyal gelişmeyi etkileyen faktörler: dış faktörler | 2,4,11 |
7 | İndikatör mikroorganizmalar | 2,11 |
8 | İndikatör mikroorganizmalar | 2,11 |
9 | İndikatör metabolitler | 1,2,3,4,11 |
10 | Gıda zehirlenmesi ve gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıklar | 1,2,3,4,11 |
11 | Enfeksiyon etmeni patojen bakteriler | 1,2,3,4,11 |
12 | Enfeksiyon etmeni patojen bakteriler | 1,2,3,4,11 |
13 | İnvasif enfeksiyon etmenini patojen bakteriler | 1,2,3,4,11 |
14 | İnvasif enfeksiyon etmenini patojen bakteriler | 1,2,3,4,11 |
| Loading… |
|