GDM3004 / GIDA MİKROBİYOLOJİSİ II

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
111222          
243445          
353424          
411124          
532325          
623222          
712224          
811113          
933333          
1032214          
1111121          
1234323          
1334323          
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GDM3004 / GIDA MİKROBİYOLOJİSİ II
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Gıda kaynaklı patojen etmeni mikroorganizmaların öğrenilmesi
2Gıda muhafaza yöntemlerinin öğrenilmesi
3Gıdalarda gözlenen mikrobiyal bozulmaların öğrenilmesi
4Fermente gıdalarda kullanılan starter kültürlerin önemi ve fonksiyonlarının öğrenilmesi
5Gıdalarda mikroorganizmaların izolasyon yöntemleri ile sayım yöntemlerinin öğrenilmesi