GDM3004 / GIDA MİKROBİYOLOJİSİ II

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1       
2        
3       
4         
5     
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GDM3004 / GIDA MİKROBİYOLOJİSİ II
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Gıda kaynaklı bakteriyel, viral, küf ve protozoa kaynaklı enfeksiyon ve intoksikasyon etmeni mikroorganizmaların öğrenilmesi
2Gıda muhafaza yöntemlerinin öğrenilmesi
3Gıdalarda gözlenen mikrobiyal bozulmaların öğrenilmesi
4Fermente gıdalarda kullanılan starter kültürleri önemi ve fonksiyonlarının öğrenilmesi
5Gıdalarda mikroorganizmaların izolasyon yöntemleri ile sayım yöntemlerinin öğrenilmesi