1 | Gıda kaynaklı viral enfeksiyonlar | 1,2,4,11 |
2 | Bakteriyel intoksikasyonlar | 1,2,4,11 |
3 | Küf intoksikasyonlar | 1,2,3,4,11 |
4 | Küf intoksikasyonlar | 1,2,3,4,11 |
5 | Gıda muhafaza yöntemleri: Düşük sıcaklık, dondurma, kontrollü ve modifiye atmosfer | 1,2,4,11 |
6 | Gıda muhafaza yöntemleri: Kimyasal koruyucular, radyasyon, mikrodalga | 1,2,4,11 |
7 | Gıda muhafaza yöntemleri: Kurutma, ısıl işlem, aseptik paketleme | 1,2,4,11 |
8 | Gıda muhafaza yöntemleri: Yüksek basınç uygulamaları, gazlar | 1,2,4,11 |
9 | Gıda muhafaza yöntemleri: Vurgulu elektrik alanı, doğal ve biyokoruma, hurdle teknolojisi ve diğer yöntemler | 1,2,4,11 |
10 | Et ve süt ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmalar | 1,2,4,11 |
11 | Yumurta ve meyve-sebze ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmalar | 1,2,4,11 |
12 | Konserve gıdalar ve hububat ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmalar | 1,2,4,11 |
13 | Fermente gıdalar, starter kültürler ve mikrobiyal bozulmalar | 1,2,4,11 |
14 | Diğer gıdalarda mikrobiyal bozulmalar | 1,2,4,11 |
| Loading… |
|