1 | Gıda kaynaklı viral enfeksiyonlar ve parazitler | [1]sf. 1-7 |
2 | Bakteriyel intoksikasyonlar | [1]sf. 8-15 |
3 | Küf intoksikasyonlar | [1]sf. 16-24 |
4 | Gıda muhafaza yöntemleri: Gıda muhafaza ilkeleri ve Kimyasal koruyucular | [1]sf. 25-34 |
5 | Gıda muhafaza yöntemleri: Düşük sıcaklık, dondurma | [1]sf. 35-41 |
6 | Gıda muhafaza yöntemleri: Kurutma, kontrollü ve modifiye atmosfer | [1]sf. 42-47 |
7 | Gıda muhafaza yöntemleri: Radyasyon, mikrodalga | [1]sf. 48-55 |
8 | Gıda muhafaza yöntemleri: Isıl işlem | [1]sf. 55-63 |
9 | Gıda muhafaza yöntemleri: Yüksek basınç uygulamaları, vurgulu elektrik alanı, biyokoruma, hurdle teknolojisi ve diğer yöntemler | [1]sf. 64-70 |
10 | Gıdalarda mikrobiyal bozulma | [1]sf. 71-77 |
11 | Et ve süt ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmalar | [1]sf. 77-86 |
12 | Yumurta ve meyve-sebze ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmalar | [1]sf. 87-94 |
13 | Konserve gıdalar ve hububat ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmalar | [1]sf. 95-100 |
14 | Fermente gıdalar, starter kültürler ve diğer gıdalarda mikrobiyal bozulmalar | [1]sf. 101-112 |