1 | Enzimlerin kinetikleri | 1,2,3,11 |
2 | Enzimlerin kinetikleri | 1,2,3,11 |
3 | Aktivasyon ve inhibisyon | 1,2,3,11 |
4 | Aktivasyon ve inhibisyon | 1,2,3,11 |
5 | Enzimlerin kaynakları | 1,2,3,11 |
6 | Enzimlerin üretilmeleri | 1,2,3,11 |
7 | Enzimlerin ekstraksiyonu | 1,2,3,11 |
8 | Saflaştırılma teknikleri | 1,2,3,11 |
9 | Analiz yöntemleri | 1,2,3,11 |
10 | Analiz yöntemleri | 1,2,3,11 |
11 | İmmobilizasyon teknikleri | 1,2,3,11 |
12 | Gıda sanayi ve diğer endüstri dallarında kullanılan enzimlerin özellikleri | 1,2,3,11 |
13 | Gıda sanayi ve diğer endüstri dallarında kullanılan enzimlerin özellikleri | 1,2,3,11 |
14 | Gıda uygulamaları | 1,2,3,11 |
| Loading… |
|