GDM6119 / GIDA ENDÜSTRİSİNDE YENİ MUHAFAZA TEKNİKLERİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
15555           
24444           
31111           
43333           
54444           
63333           
71111           
81111           
91222           
101221           
111111           
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GDM6119 / GIDA ENDÜSTRİSİNDE YENİ MUHAFAZA TEKNİKLERİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Gıda endüstrisinde ısıl ve ısıl olmayan muhafaza yöntemlerin neler olduğu ve uygulanabilirliklerinin öğrenilmesi
2Muhafaza yöntemlerin hangi gıdalarda uygulanabileceğinin öğrenilmesi
3Muhafaza yöntemlerin gıdaların kalitesi üzerine olumlu ve olumsuz etkilerinin öğrenilmesi
4Muhafaza yöntemlerin gıda kaynaklı bozulma etmeni ve patojen mikroorganizmalar üzerine inhibitör etki mekanizmalarının öğrenilmesi