GDM7122 / FIRINCILIK ÜRÜNLERİ BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Fırıncılık ürünleri teknolojisindeki temel kavramlar hakkında bilgi sahibi olmak
2Fırıncılık ürünleri ile ilgili yasal mevzuat hakkında bilgi sahibi olmak
3Fırıncılık ürünleri teknolojisindeki hammaddeler hakkında bilgi sahibi olmak
4Fırıncılık ürünleri üretimi hakkında bilgi sahibi olmak
5Yeni fırıncılık ürünleri geliştirme teknikleri hakkında bilgi sahibi olmak
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ