KIM4015 / BESİN KİMYASI
 
ÖĞRENME KAYNAKLARI (KİTAP VE DİĞER MATERYALLER) 
11) Keskin H., Düzenleyen Erkmen G., Besin Kimyası, 5. Baskı, Cilt I, Güryay Matbaacılık, İstanbul 1987
22) Keskin H., Besin Kimyası, 5. Baskı, Cilt II, Fatih Yayınevi ve Matbaası, İstanbul 1982.
33) Aksoy M., Beslenme Biyokimyası, Hatipoğlu Yayınevi, Ankara 2008.
44) Köksal, O., Gıda ve Beslenme, Erciyes Üniversitesi Yayınları No: 130, Kayseri 2001.
55) Solomons,G and Fryhle C.B., Organik Kimya, Ed. G. Okay, Y. Yıldırır, 7. Basımdan çeviri, Literatür Yayınları:84, İstanbul 2002,
6(5 Devam): karbohidratlar: 1088-1132, Lipitler: 1142-1170, Amino Asitler ve Proteinler: 1179-1222
76) WHO 1986 Organisation Mondiale de la Santé (1986) Série de Rapports Techniques no: 724,
8(6 Devam) : Besoins énergétiques et besoins en protéines, Rapport d?une Consultation d?experts FAO/OMS/UNU, Genève Suède