1 | 1) Keskin H., Düzenleyen Erkmen G., Besin Kimyası, 5. Baskı, Cilt I, Güryay Matbaacılık, İstanbul 1987 |
2 | 2) Keskin H., Besin Kimyası, 5. Baskı, Cilt II, Fatih Yayınevi ve Matbaası, İstanbul 1982. |
3 | 3) Aksoy M., Beslenme Biyokimyası, Hatipoğlu Yayınevi, Ankara 2008. |
4 | 4) Köksal, O., Gıda ve Beslenme, Erciyes Üniversitesi Yayınları No: 130, Kayseri 2001. |
5 | 5) Solomons,G and Fryhle C.B., Organik Kimya, Ed. G. Okay, Y. Yıldırır, 7. Basımdan çeviri, Literatür Yayınları:84, İstanbul 2002, |
6 | (5 Devam): karbohidratlar: 1088-1132, Lipitler: 1142-1170, Amino Asitler ve Proteinler: 1179-1222 |
7 | 6) WHO 1986 Organisation Mondiale de la Santé (1986) Série de Rapports Techniques no: 724, |
8 | (6 Devam) : Besoins énergétiques et besoins en protéines, Rapport d?une Consultation d?experts FAO/OMS/UNU, Genève Suède |