1 | Genel giriş, sağlıklı beslenme | [4]: 1-14s. , [1]: 1-7. s., [3]: 1-9. s, |
2 | Temel Besin Öğelerinin Günlük Tüketim Miktarları (RDA) | [3]: 1-9. s |
3 | Enerji, bazal metabolizma hızı, hesaplanması: | [4]:15-40.s , [1]: 12-25.s,[6]: 1-25.s |
4 | Vücut kütlesinin önemi: BKİ, boyuna göre uygun kütleye sahip olabilmek için yapılması gerekenler | [6]: 1-25.s |
5 | Karbonhidratlar | [5]: 1088-1132.s, [3]: 59-73.s |
6 | Karbonhidratlar: Pişirmenin karbonhidratlara etkisi , Posa | [1]: 196-274.s,[1]:274-277s[3]:67-70s,506,562,609 |
7 | Proteinler ve amino asitler: | [5]: 1179-1222.s |
8 | Proteinler: Pişirmenin proteinlere etkisi, | [1]: 8-46.s, [2]: 41-44.s, |
9 | Yağlar: Yağlar: kan lipoproteinlerinin yaşam için önemi | [5]:1142-1170.s,[3]: 185-193.s |
10 | Yağlar: Pişirmenin lipitlere etkisi, | [1]: 70-195.s |
11 | Su ve önemi, gıdalarda nem, su aktifliği, su ve elektrolit dengesi | [1]: 615-635.s, [3]:615-620,529-539 |
12 | Mineraller | [1]: 368-380, [4]:226-239.s |
13 | Vitaminler | [3]: 401-488.s, [4]:281-284.s |
14 | Araştırmalarımızdan örnekler. Yukarıda verilen dört araştırma v.d. | Yukarıda verilen yedi araştırma |