1 | Konaklama işletmelerinde yiyecek içecek departmanı hakkında genel bilgiye sahip olmaları hedeflenmiştir |
2 | Yiyecek içecek işletmelerinin kuruluş aşaması hakkında bilgi sahibi olmaları hedeflenmiştir |
3 | Yiyecek içecek işletmelerindeki personellerin iş ve görev tanımlarını öğrenmeleri hedeflenmiştir |
4 | Menülerin belirlenmesinde etkili olan çeşitli standartları öğrenmeleri hedeflenmiştir |
5 | Satın alma,teslim alma ve depolama hakkında bilgi sahibi olmaları hedeflenmiştir |
6 | Servis öncesi ve servis esnasında uyulması gereken kurallar hakkında bilgi sahibi olmaları hedeflenmiştir |
7 | Yiyecek içecek işletmelerinde hijyen ve sanitasyonun önemini kavramaları hedeflenmiştir |
8 | Yiyecek içecek işletmelerinde pazarlama karmasının neler olduğunu öğrenmeleri hedeflenmiştir |
9 | Konuk memnuniyetinin yiyecek içecek işletmeleri için önemini kavramaları hedeflenmiştir |