NTO1014 / YİYECEK İÇECEK SERVİSİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1YİYECEK İÇECEK SEKTÖRÜŞengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım
2YİYECEK VE İÇECEK SERVİS PERSONELİŞengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım
3YİYECEK VE İÇECEK SERVİS PERSONELİŞengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım
4YİYECEK VE İÇECEK SERVİS AŞAMLARI VE EKİPMANLARIŞengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım
5MENÜ BİLGİSİ VE PLANLAMASIŞengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım
6İÇECEKLER VE İÇECEK SERVİSİŞengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım
7SERVİS AŞAMALARI (MASA SERVİSİ & SELF SERVİS)Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım
8ÖZEL SERVİS ŞEKİLLERİOğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri
9GELİŞMİŞ SERVİS TEKNİKLERİOğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri
10PROTOKOL SERVİSİOğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri
11PROTOKOL SERVİSİOğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri
12ETKİNLİK (BANKET) SERVİSİOğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri
13YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİNİN DENETİMİOğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri
14YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİNİN DENETİMİOğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri