1 | YİYECEK İÇECEK SEKTÖRÜ | Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım |
2 | YİYECEK VE İÇECEK SERVİS PERSONELİ | Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım |
3 | YİYECEK VE İÇECEK SERVİS PERSONELİ | Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım |
4 | YİYECEK VE İÇECEK SERVİS AŞAMLARI VE EKİPMANLARI | Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım |
5 | MENÜ BİLGİSİ VE PLANLAMASI | Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım |
6 | İÇECEKLER VE İÇECEK SERVİSİ | Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım |
7 | SERVİS AŞAMALARI (MASA SERVİSİ & SELF SERVİS) | Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım |
8 | ÖZEL SERVİS ŞEKİLLERİ | Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri |
9 | GELİŞMİŞ SERVİS TEKNİKLERİ | Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri |
10 | PROTOKOL SERVİSİ | Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri |
11 | PROTOKOL SERVİSİ | Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri |
12 | ETKİNLİK (BANKET) SERVİSİ | Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri |
13 | YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİNİN DENETİMİ | Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri |
14 | YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİNİN DENETİMİ | Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri |