NTO1014 / YİYECEK İÇECEK SERVİSİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1              
2              
3               
4              
5               
6               
7             
8              
9             
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

NTO1014 / YİYECEK İÇECEK SERVİSİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Yiyecek içecek işletmelerini sınıflandırabilecek
2Yiyecek içecek işletmelerinde yönetim sürecinin aşamalarını ayırt edebilecek
3Menü tasarımını özetleyebilecek
4Satınalma ve teslim alma sürecini tanımlayabilecek
5Depolama prosedürünü açıklayabilecek
6Uluslararası yiyecek içecek terimlerinden örnekler verebilecek
7Gelir ve maliyet kontrolünün önem ve amaçlarını açıklayabilecek
8Sürdürülebilirlik ve gıda problemi ile ilgili çözüm üretme bilgisine sahiptir.