SUT1010 / İÇME SÜTÜ VE KONSANTRE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ

Kazandırılacak Bilgi Ve Beceriler

Kazandırılacak Bilgi Ve BecerilerSeviyesi
1Pastörize İçme Sütün Tanımı ve Özellikleri3
2Pastörize İçme Sütü Üretim Teknolojisi3
3Pastörizasyon Yöntemleri3
4Süt Teknolojisinde Kullanılan Isı Değiştiriciler3
5Dearatör kullanmak3
6Pastörizatör kullanmak3
7Klarifikatör kullanmak3
8Homojenizatör kullanmak3
9Plakalı ısı değiştirici kullanmak3
10Ambalajlama makinesi kullanmak3
11pH metre kullanmak3
12Termometre kullanmak3
13Sütün Plakalı Isı Değiştiriciler İle Pastörizasyonu3
14Pastörize İçme Sütün Soğutulması3
15Pastörize İçme Sütlerin Ambalajlanması3
16Pastörize Sütte Görülen Kusurlar3
17Sterilize İçme Sütünün Tanımı ve Özellikleri3
18Sterilize İçme Sütü Üretim Teknolojisi3
19Sterilize İçme Sütü Üretim Teknolojisi3
20Dearatör kullanmak3