| Kazandırılacak Bilgi Ve Beceriler | Seviyesi |
1 | Pastörize İçme Sütün Tanımı ve Özellikleri | 3 |
2 | Pastörize İçme Sütü Üretim Teknolojisi | 3 |
3 | Pastörizasyon Yöntemleri | 3 |
4 | Süt Teknolojisinde Kullanılan Isı Değiştiriciler | 3 |
5 | Dearatör kullanmak | 3 |
6 | Pastörizatör kullanmak | 3 |
7 | Klarifikatör kullanmak | 3 |
8 | Homojenizatör kullanmak | 3 |
9 | Plakalı ısı değiştirici kullanmak | 3 |
10 | Ambalajlama makinesi kullanmak | 3 |
11 | pH metre kullanmak | 3 |
12 | Termometre kullanmak | 3 |
13 | Sütün Plakalı Isı Değiştiriciler İle Pastörizasyonu | 3 |
14 | Pastörize İçme Sütün Soğutulması | 3 |
15 | Pastörize İçme Sütlerin Ambalajlanması | 3 |
16 | Pastörize Sütte Görülen Kusurlar | 3 |
17 | Sterilize İçme Sütünün Tanımı ve Özellikleri | 3 |
18 | Sterilize İçme Sütü Üretim Teknolojisi | 3 |
19 | Sterilize İçme Sütü Üretim Teknolojisi | 3 |
20 | Dearatör kullanmak | 3 |