| Kazandırılacak Bilgi Ve Beceriler | Seviyesi |
1 | Çiğ sütten fiziksel ve kimyasal analizler için numune alma ile ilgili kavramları öğrenilmesi | 3 |
2 | Tekniğine uygun olarak çiğ sütten mikrobiyolojik analizler için numune almanın öğrenilmesi | 3 |
3 | Çiğ sütlerde duyusal analiz yapabilmesi | 3 |
4 | Sütte koruyucu ve nötralize edici madde tespitini yapabilmesi | 3 |
5 | Çiğ sütün kirlilik testini yapabilmesi | 3 |
6 | Sütte antibiyotik ve inhibitör madde analizi yapabilmesi | 3 |
7 | Çiğ sütte asitlik tayini yapabilmesi | 3 |
8 | Çiğ sütte yoğunluk tayini yapabilmesi | 3 |
9 | Çiğ sütte kuru madde tayini yapabilmesi | 3 |
10 | Çiğ sütte yağ tayini yapabilmesi | 3 |
11 | Sütte özgül ağırlık tayini yapabilmesi | 3 |
12 | Sütte protein tayini yapabilmesi | 3 |
13 | Sütlerde homojenizasyon kontrolü yapabilmesi | 3 |
14 | Sütlerde ısıl işlem kontrollerini yapabilmesi | 3 |