SUT2002 / FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1              
2              
3              
4              
5              
6              
7              
8              
9              
10              
11              
12              
13              
14              
15              
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

SUT2002 / FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Probiyotik yoğurt ve depolanması ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder.
2Probiyotik yoğurt yapar ve depolar
3Ayran ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder
4Süt ve yoğurttan ayran üretimi ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder
5Süt ve yoğurttan ayran yapar
6Ayranı ambalajlar ve depolar
7Kefir ve kefir kültürü ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder
8Kefir üretimi, ambalajlanması ve depolanması ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder
9Kefir mayası hazırlar
10Kefir üretir
11Kefiri ambalajlar ve depolar