SUT2002 / FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Sade Probiyotik Yoğurt Üretimi1.2.
2Sade Probiyotik Yoğurt Üretimi1.2.
3Sade Probiyotik Yoğurt Üretimi1.2.
4Probiyotik Yoğurdun Depolanması1.2.
5Yoğurttan ayran üretimi1.2.
6Yoğurttan ayran üretimi1.2.
7Yoğurttan ayran üretimi1.2.
8Sütten Ayran Üretimi1.2.
9Kefir Mayasının Hazırlanması1.2.
10Kefir Mayasının Hazırlanması1.2.
11Sade kefir üretmimi1.2.
12Sade kefir üretmimi1.2.
13Sade kefir üretmimi1.2.
14Ambalajlama ve depolama1.2.