SUT2002 / FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II

Dersin Öğrenme Çıktıları

 
Kazandırılacak Bilgi Ve Beceriler 
1Probiyotik yoğurt ve depolanması ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder.
2Probiyotik yoğurt yapar ve depolar
3Ayran ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder
4Süt ve yoğurttan ayran üretimi ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder
5Süt ve yoğurttan ayran yapar
6Ayranı ambalajlar ve depolar
7Kefir ve kefir kültürü ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder
8Kefir üretimi, ambalajlanması ve depolanması ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder
9Kefir mayası hazırlar
10Kefir üretir
11Kefiri ambalajlar ve depolar