SUT2008 / DONDURMA TEKNOLOJİSİ

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Türk Gıda Kodeksi ve TS 4265?e göre dondurma bileşenlerini hesaplayabilecek ve karıştırabilecektir.
2Türk Gıda Kodeksi ve TS 4265?e göre karışıma ön işlemler uygulayabilecektir
3Türk Gıda Kodeksi ve TS 4265?e göre karışımı dondurabilecek ve ambalajlayabilecektir
4Türk Gıda Kodeksi ve TS 4265?e göre dondurmayı depolayabilecektir
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Meslek Bilgisi Dersleri