1 | Öğrencinin katkı maddesinin tanımını yapabilmesi |
2 | İngrediyenlerin tanımını yapıp özelliklerini söyleyebilmesi |
3 | Gıda katkı maddelerinin kullanımında dikkat edilecek hususları öğrenebilmesi |
4 | Gıda katkı maddelerini söyleyebilmesi |
5 | Antioksidanların neler olduğunu söyleyebilmesi |
6 | Asitler ve süt ürünlerinde kullanımını öğrenebilmesi |
7 | Emülgatörler ve süt ürünlerinde kullanımını öğrenebilmesi |
8 | Stabilizörler ve süt ürünlerinde kullanımını öğrenebilmesi |
9 | Antimikrobiyaller ve süt ürünlerinde kullanımını öğrenebilmesi |
10 | Enzimler ve süt ürünlerinde kullanımını yapabilmesi |
11 | Vitaminler ve aminoasitler hakkında bilgi verebilmesi |
12 | Lezzet maddeleri, tatlandırıcılar ve renk maddelerini anlatabilmesi |
13 | Fosfatlar ve süt ürünlerinde kullanımını bilmesi |