SUT2033 / GIDA KATKI MADDELERİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1            
2            
3            
4            
5          
6          
7          
8          
9          
10          
11          
12          
13          
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

SUT2033 / GIDA KATKI MADDELERİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Katkı maddesinin tanımını yapar
2İngrediyenleri öğrenir
3Gıda katkı maddelerinin kullanımında dikkat edilecek hususlar hakkında bilgi sahibi olur
4Katkı maddelerinin sınıflandırılmasını yapar
5Antioksidanlar ve süt ürünlerinde kullanımını bilir
6Asitler ve süt ürünlerinde kullanımını bilir
7Emülgatörler ve süt ürünlerinde kullanımını bilir
8Stabilizörler ve süt ürünlerinde kullanımını bilir
9Antimikrobiyaller ve süt ürünlerinde kullanımını bilir
10Enzimlerin ve süt ürünlerinde kullanımını bilir
11Lezzet maddeleri, tatlandırıcılar ve renk maddelerini bilir
12Sürdürülebilir gıda çalışmalarını ve önemini bilir