1 | Sürdürülebilirlik kavramı ve sürdürülebilir gıda çalışmaları | |
2 | Gıda katkı maddesinin tanımı ve ingrediyenler | 1, 2, 3 |
3 | Gıda katkı maddelerinin kullanımında dikkat edilecek hususlar ve katkı maddelerinin sınıflandırılması | 1, 2, 3 |
4 | Antioksidanlar ve süt ürünlerinde kullanımı | 1, 2, 3 |
5 | Asitliği düzenleyiciler ve süt ürünlerinde kullanımı | 1, 2, 3 |
6 | Koruycular ve süt ürünlerinde kullanımı | 1, 2, 3 |
7 | Emülgatörler ve süt ürünlerinde kullanımı | 1, 2, 3 |
8 | Stabilizörler ve süt ürünlerinde kullanımı | 1, 2, 3 |
9 | Enzimler ve süt ürünlerinde kullanımı | 1, 2, 3 |
10 | Gamlar ve süt ürünlerinde kullanımı | 1, 2, 3 |
11 | Lezzet maddeleri ve süt ürünlerinde kullanımı | 1, 2, 3 |
12 | Tatlandırıcılar ve süt ürünlerinde kullanımı | 1, 2, 3 |
13 | Renlendiriciler ve süt ürünlerinde kullanımı | 1, 2, 3 |
14 | Şelat ajanları ve süt ürünlerinde kullanımı | 1, 2, 3 |