TÜBİTAK BiG Girişim Programı Başvuruları

TÜBİTAK “1512 Bireysel Genç Girişim (BİGG) Programı” kapsamında teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirleri TÜBİTAK’tan geri ödemesiz 200.000 TL hibe ile desteklenmektedir. TÜBİTAK tarafından “BİGG Programı” kapsamında Uygulayıcı Kuruluş olarak yetkilendirilen GOSB Teknopark A.Ş. ile Niğde Teknopark A.Ş. iş birliğiyle yürütülen BİGG programı başvuru alımına başlamış bulunmaktadır. BİGG Programı kapsamında 3. Dönem başvuruları için son başvuru tarihi 26.07.2021’dir.

Ekonomiye katkı sağlayacak iş fikirlerinin hayata geçirilmesini amaçlayan TÜBİTAK’ın girişimcilik desteklerinden olan BİGG Programı ile girişimcilerin, teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini, katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmeleri için, fikir aşamasından pazara kadar olan faaliyetlerin desteklenmesi, böylece nitelikli girişimciliğin özendirilmesi ve uluslararası rekabet gücü olan, yenilikçi, teknoloji düzeyi yüksek ürün ve hizmetleri geliştirebilen başlangıç firmalarının oluşturulması amaçlanmaktadır.

 Başvuru için; https://www.nigdeteknopark.com/

http://bigglink.blinktto.com/ adresini ziyaret edebilir, detaylı bilgi için bilgi@blinktto.com mail adresi üzerinden ve 0 (388) 225 30 10 no.lu telefondan bize ulaşabilirsiniz.